Tóth Andrea, ügyvezető elnök

Andrea a Zuglói Sasok Sportegyesület ügyvezető elnöke 2016 áprilisa óta. Feladata az egyesület operatív munkájának a szervezése. Szakmai tapasztalataival segíti az egyesület munkáját, kapcsolatot tart a szülőkkel, a támogatókkal, kézben tartja az egyesület adminisztratív és pénzügyi feladatait. Támogatja az egyesület rendezvényeinek sikeres lebonyolítását. 2005-ban került az egyesület kötelékébe, akkor még önkéntesként segítette munkánkat. Pályázatokat írt, segített az egyesület bevételeit növelni. Új szemléletet sok, sok ötletet hozott a mindennapjainkba.

Az egyesületi munka mellett egyéni vállalkozóként rendezvények szervezésével, tanácsadással foglalkozik. Tulajdonosa a team4event.hu rendezvényszakmai portálnak.

Korábban rendezvényigazgatóként dolgozott a Sport 11, (Sportház, Sportmax Újbuda) és Sportmax Hegyvidék létesítményekben. Feladata az értékesítés mellett a Sportmax Hegyvidék (jelenleg MOM Sport) rendezvényközpont megnyitása, szakmai és értékesítési koncepciójának kidolgozása, a rendezvények műszaki feltételrendszerének kialakítása és rendezvényközpont piacra való bevezetése volt.

2011 – 2012-között a Magyar Röplabda Szövetség rendezvény és szponzorációs igazgatójaként a szakszövetség hazai és nemzetközi rendezvényeinek lebonyolításáért felelt. Ez idő alatt Olimpiai Selejtező Tornákat, nemzeti válogatott mérkőzéseket, sajtótájékoztatókat, konferenciákat, gálaeseményeket készített elő. Fő szervezője volt a nemzetközi CEV kongresszusnak. és számos rangoshazai és nemzetközi szakmai eseménynek.

2009-ben 5000 ember részvételével a Vodafone közvetlen megbízásából saját ötlettől a megvalósításig menedzselte a Vodafone Aranygála eseményt mely a Magyar Vízilabda sport első és legnagyobb gála eseménye volt az elmúlt 10 évben.

2002 – 2008 között a Sportgroup Kft rendezvényszervezőjeként fő szervezője volt az országos Adidas Streetball Challenge rendezvénysorozatnak számos All Star Kosárlabda gálának.

Főszervezőként részt vett a 2006-os In Line Hockey Világbajnokság szervezőbizottságának munkájában.

Nevéhez köthetök az alábbi rangos események:

  • Ifjúsági Kosárlabda Európa Bajnokság 2005,
  • Nemzetközi Jégkorong Tornák (2005 – 2008)
  • Pannon Hockey Gálák (2005 – 2008)
  • 2010-es Jégkorong Világbajnokság szervezése is

2001-től első és egyetlen női tagja volt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Női Liga tagozat elnökségének. Kosárlabdához fűződő szeretete Kecskeméten a Bányai Júlia Gimnáziumban kezdődött. Sérüléséig a Kecskeméti SC játékosa volt, később a férfi és a női szakosztály technikai vezetőjeként is dolgozott.

Andrea diplomáját 2001-ben a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán Sportmenedzserként szerezte, felsőfokú kereskedelmi menedzser végzettséget 1998-ban szerzett. Angol középfokú szóbeli nyelvvizsgával rendelkezik jelenleg német nyelven tanul.