Vissza a vízpartról a pályára

Indul a szezon – változások az egyesület háza táján

Ideje visszatérni a strandról és a vízpartról a kosárlabda pályára. Egyesületünk augusztus 17-én kezdi meg a felkészülést 2020/2021-es bajnoki szezonra. Az egyesület szakmai csapata a nyáron átalakult. Változás történt a szakmai vezetésben és edzői gárdánk három fővel bővült.

Jövő héten hétfőn három csapatunk megkezdi a felkészülést a bajnoki szezonra, majd a hosszú hétvégét követően, augusztus 24-től a többiek csatlakoznak hozzájuk. Az edzések a Németh Imre Általános Iskolában lesznek, és a júniusi újrakezdéskor bevezetett COVID intézkedések betartása mellett indítjuk az edzéseket.

Az egyesület szakmai vezetése a nyáron átalakult. Borkúty László szakmai koordinátor távozott az egyesülettől, munkáját Ronkay László szakmai igazgató veszi át. Hirschler Máté, aki évek óta vezette kadett csapatunkat, az idén U18-as csapattal versenyez tovább.  Szarvas Gábor évközi távozását követően az U14-es csapatot Szabó Máté vette át s szeptembertől ezt a korosztályt ő edzi és versenyezteti tovább.

U11-es, U12-es és U16-os csapatunk új edzővel kezdi meg a munkát.

A kenguruk új edzője Bereczki Márk a Szombathelyi Sportiskolából érkezett hozzánk. U12-es csapatunkat Hegedűs Szabolcs vezeti, aki a XVII. kerületi KKS-nél dolgozott korábban. U 16-os csapatunkhoz több játékos érkezik a Honvéd Akadémiáról, régi/új edzőnknek Zorán Marjanovicnak lesz a feladata, hogy összefogja a 2 egyesület játékosaiból összeállt csapatot.

Edzésidőpontok az augusztus 17-i héten:

U12, gyermek – Hegedűs Szabolcs

H – K – Sz:  10:30 – 12:00

Cs – P: szünet

U 14, serdülő – Szabó Máté

H – K – Sz: 15:30 – 17:00

Cs – P: szünet

U 18, junior – Hirschler Máté

H – K – Sz: 9:00 – 10:30

Cs – P: szünet

Várunk minden játékosunkat szeretettel az edzésekre. Hajrá Sasok!