Közlemény

Tisztelt Szülők!

A 2019.03.11-én  kihirdetett rendkívüli jogrend és vészhelyzet az alábbiakban módosítja az egyesületünkben sportolók életét!

  • Az edzéseket mindaddig megtartjuk, míg az edzések helyszíne rendelkezésre áll, és a vírus terjedése miatt azokat nem kell elhalasztani. Kérjük, hogy az edzéseken csak a kifogástalan egészségi állapotban lévő gyermekek jelenjenek meg. Ugyanezt várjuk el edzőinktől is.
  • Az iskolákban a tankerület már korlátozhatja a hozzátartozók belépését, ezért kérjük a szülőket, hogy az edzések végén a gyerekeket az épület előtt várják meg.
  • Amennyiben gyermekük vagy közeli hozzátartozójuk külföldön járt az elmúlt időszakban, vagy fertőzött területről tért haza, 14 napig NE jöjjön a közösségbe!
  • Az MKOSZ mai közleménye alapján visszavonásig minden mérkőzés zárt kapus, azon csak a csapatok, és a hivatalos személyzet vehet részt.  
  • Az U14 és annál fiatalabb korosztályú (U12, U11, Kenguru) mérkőzéseken a gyermekeket kísérő, legfeljebb gyermekenként 1 fő szülő lehet jelen.  
  • A mérkőzés előtt legalább 2 órával mindkét csapatnak át kell adni (el kell küldeni) a főrendező részére a mérkőzésre a csapathoz tartozóan belépni kívánó, fenti feltételeknek megfelelő személyek listáját, amelyen fel kell tüntetni az egyes személyek nevét, beosztását, valamint a személyazonosságát igazoló okmányának számát. Kérjük együttműködésüket az adatok megadásában és a létszámkorlát betartásában.
  • Az U12-es csapat áprilisi prágai túráját az érinett szülőkkel egyeztetve már március 10-én lemondtuk, azzal további teendő egyelőre nincs.
  • Kérjük Önöket, hogy fokozott figyelmet fordítsanak a higiéniai javaslatokra és tartsák be az előírásokat. Mossanak gyakran kezet, tanítsák meg gyermeküket is az alapos kézmosásra. Legyen a gyerekeknél kézfertőtlenítő is, ha van rá lehetőség.

Nem tehetünk mást, mint megállunk egy kis időre. Tudomásul vesszük, hogy tömegbe menni, most veszélyes. Ezzel tehetünk a legtöbbet magunkért, egymásért! Reméljük hamarosan visszatérhetünk a normál hétköznapokhoz, nagyobb veszteségek nélkül.

Az MKOSZ hivatalos levelét innen tudják letölteni: LETÖLTÉS

Együttműködő segítségüket köszönve

Ronkay László

elnök