Jelentkezési lap – XXIV. égfedeles tábor 2023.

   A táborozó gyermek adatai (minden adat kitöltése kötelező)  1. Zuglói Sasok SEMás sportegyesületIskolábanNem kosárlabdázik  2. Választott turnusok: (többet is lehet választani) Július 3. – Július 7.

  3. Allergia/érzékenység:


  4. IgenNem


  5. Ételallergia/étkezési igény (több is választható, orvosi igazolás bemutatása szükséges az allergiáról) gluténmenteslaktózmentesolajosmagmentesvegetáriánusvegánsertéshús mentesegyéb:

  6. Szülők, gondviselők adatai: (minden adat megadása kötelező)  7. A tábor részvételi szabályai:
    

   A tábor szervezője: Zuglói Sasok Sportegyesület (1145 Budapest, Columbus u 54/b adószám: 18232596 – 2-42; nyilvántartási szám: 7901)


   A tábor helyszíne: Németh Imre Általános Iskola (XIV. Lengyel u. 23.)


   A tábor minden nap 8:00 – 16:00 óra között várja a gyerekeket. Érkezés: 7:30-tól, távozás 16:30-ig. A tábort a gyerekek csak akkor hagyhatják el egyedül, ha arról a szülő írásban rendelkezik. Arról, hogy a gyermek kivel hagyhatja el a tábort, szintén írásbeli nyilatkozatot kérünk a tábor első napján.


   A táborban a gyermekek szakemberek által irányított sportfoglalkozásokon vesznek részt. Az edzések tudáshoz és korosztályhoz igazított fizikai megterheléssel járnak, melyeken csak egészségesen lehet részt venni. A táborban mindenki a saját felelősségére, kitöltött egészségügyi nyilatkozattal vehet részt, melyet a tábor információs oldaláról lehet letölten. A nyilatkozatot kitöltve, aláírva a tábor 1. napján kell leadni, a gyermek aznapi állapotának megfelelően.


   A táborba behozott értékekért nem vállalunk felelősséget. A mobil telefonokat reggel kikapcsolt állapotban összeszedjük, biztonságos helyre elzárjuk, és a gyerekek a nap végén kapják vissza. Csak azokért a tárgyakért és pénzért vállalunk felelősséget, melyeket a tábori nap elején a gyerekek az edzőknek megőrzésre átadnak. A le nem adott értékekért és pénzért nem tudunk felelősséget vállalni.


   A jelentkezés elfogadásának feltétele az online jelentkezési lap kitöltése, a tábor feltételeinek elfogadása, és a részvételi díj befizetése. A tábor létszámkorláttal működik. A jelentkezéseket a részvételi díjak befizetését követen véglegesítjük, így érdemes a gyermek helyét mielőbb biztosítani. A részvételi díjat legkésőbb az alábbi határidőkig kell átutalással befizetni a Zuglói Sasok Sportegyesület bankszámlájára (k&h 10409015-90141230-00000000). A közleményhez be kell írni: /gyermek neve/választott turnus/. Amennyiben egy turnus megtelik, arról a jelentkezőket írásban értesítjük.


   1. turnus – 2023. június 13. 16:00 óra
   2. turnus – 2023. június 20. 16:00 óra
   3. turnus – 2023. június 27. 16:00 óra


   A tábor részvételi költsége 38 000 Ft/turnus, mely tartalmazza a tábori részvétel díját, 3 étkezéssel (tízórai, ebéd, uzsonna) valamint 1 emlékpólót. A táborban résztvevő testvérek esetén a gyermekek részvételi díja 35 000 Ft/fő/turnus. A Zuglói Sasok SE igazolt játékos, amennyiben nincs részvételi díj tartozása 32 000 Ft/fő/turnus. Napi ár 10 000 Ft/fő/nap.


   Amennyiben a gyermek a tábor kezdetére lebetegszik, akkor választhat másik turnust. Amennyiben nincs másik megfelelő időpont, akkor a részvételi díjat a felmerült költségek (póló, 1. napi étkezés) levonását követően visszafizetjük, a gyermeknek a pólót biztosítjuk.


   Tudomásul veszem, hogy a fent megadott adatokat az egyesület kizárólag a tábor ideje alatt, a táborhoz feltétlen szükséges esetekben és mértékben kezeli (jelentkezés, jelenléti ív, betegség vagy sérülés esetén szülő értesítése), azokat 3. fél részére ki nem adja. Kivételt képez ez alól az ételallergiát igazoló dokumentum, melyet speciális étkezés igénylése esetén kötelező csatolni. Nevezett dokumentumot a kerületi közétkeztetést biztosító Hungast Zrt számára adjuk át. Az adatokat a tábor végét követően (2023. július 15.) az egyesület az adatbázisból törli. Elfogadom, hogy a jelentkezésem fizetési kötelezettséget von maga után.


   Tudomásul veszem, hogy a hiányos és pontatlanul kitöltött jelentkezési lapot a szervezők elutasíthatják. Nyilatkozom, hogy az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek, elfogadom, hogy a jelentkezésem, a befizetett részvételi díjjal válik véglegessé.


  8. IgenNem

  9. IgenNem