XXIV. Ég – Fedeles Kosárlabda Tábor

Ebben az évben 24. alkalommal várjuk a táborozó gyerekeket az Ég – Fedeles Kosárlabda Táborba. Az idei tábor 3 turnusban kerül megrendezésre, helyszíne a Németh Imre Általános Iskola (XIV. Budapest, Lengyel u. 23.) lesz. 

Babik Barnabás

Szabó Máté

Kőszegi350

Kőszegi Adorján

Mészáros Márton

Szakembereink sport és kosárlabda alapú edzésekkel, sok játékkal, izgalmas vetélkedőkkel várják a tábor résztvevőit.

A táborban a gyerekek – az étel allergiával küzdőre is gondolva – 3 étkezést kapnak. Tízórait, ebédet és uzsonnát. Az ebédet a kerületi közétkeztetést is biztosító Hunguast ZRT biztosítja, minden nap 2 fogásos meleg étellel, melyet az iskola éttermében fogyasztanak el a gyermekek.

Az előző évhez hasonlóan olyan ebéd kínálattal várjuk a gyerekeket melyek az elmúlt évek tapasztalatai alapján népszerűek voltak a táborozók körében. Az idei menüsor még kialakítás alatt áll, de lent láthatják a tavalyi kínálatot. 

HÉTFŐ

Daragaluska leves
Bolognai spagetti
reszelt sajttal

KEDD

Limonádé
Tarhonyás hús
savanyúság

SZERDA

Májgaluska leves
Lekváros derelye
porcukor szórattal

CSÜTÖRTÖK

Paradicsomos húsgombóc
Főtt burgonya
Körtés szelet

PÉNTEK

Gyümölcs leves
Sült csirkecomb filé
Rizi - bizi

HÉTFŐ

Limonádé
Sertéspörkölt szarvacska tészta
Savanyúság

KEDD

Gulyásleves
Dejós tészta

SZERDA

Zöldborsó főzelék
Sertés vagdalt
Kókusz golyó

CSÜTÖRTÖK

Paradicsomleves
Rántott halrudacska
Párolt rizs
tartár mártás

PÉNTEK

Rántott csirkemell filé
Petrezselymes burgonya
Gyümölcs

A tízórai és az uzsonna tekintetében a változatosságra törekedve péksüteményt gyümölcslevet, joghurtot, többféle szendvicset gyümölcsöt biztosítunk a táborozóknak. A folyadékpótlást szénsavmentes ásványvízzel oldjuk meg.

Minden nap más-más meglepetés várja az Ég – Fedeles Tábor kosarasait. Minden táborozó emlékpólót kap ajándékba.

A tábor napirendje:

7:30 –   9:00    Beérkezés

9:00 – 10:00    Sport foglalkozás

10:00 – 10:30    Tízórai

10:30 – 12:00    Sport foglalkozás

12:00 – 14:00    Ebéd és pihenő

14:00 – 15:30    Sportfoglalkozás

15:30 – 16:30    Uzsonna és távozás

A turnusok:

Június 19- Június 23. [BETELT]

Június 26 – Június 30. [BETELT]

Július 3 – Július 7. [BETELT]

A tábor részvételi költsége 38 000 Ft/turnus, mely tartalmazza a tábori részvétel díját, 3 étkezéssel (tízórai, ebéd, uzsonna) valamint 1 emlékpólót. A táborban résztvevő testvérek esetén a gyermekek részvételi díja 35 000 Ft/fő/turnus. A Zuglói Sasok SE igazolt játékosa, amennyiben nincs részvételi díj tartozása 32 000 Ft/fő/turnus. Napi ár 10 000 Ft/fő/nap.

A tábori részvétel feltétele a jelentkezési lap kitöltése, a szülő, illetve gondviselő aláírása és a részvételi díj befizetése. A részvételi díjat a tábor megkezdése előtti hét kedd 16:00 óráig átutalással lehet befizetni a Zuglói Sasok Sportegyesület bankszámlájára (10409015-90141230-00000000). A közleményhez be kell írni: /gyermek neve/választott turnus/

A táborban 2009 – 2014 között született fiúk és lányok vehetnek részt. Kosaras előképzettség nem szükséges, mindenkit a korának és tudásának megfelelő csoportba sorolunk be. A tábor utolsó napján értékeljük a heti munkát, és minden résztvevőnek megköszönjük az egész hetes kitartó munkáját.

A táborban továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos és magas szakmai színvonalú lebonyolításra, ezért a csoportok létszám korláttal működnek.

A táborba csak kitöltött és aláírt egészségügyi és szülői nyilatkozattal lehet a turnusok első napján belépni, melyet itt tudnak letölteni.