XX. Ég – Fedeles Kosárlabda Tábor

Ebben az évben XX. alkalommal várjuk a táborozó gyerekeket az Ég – Fedeles Kosárlabda Táborba. Az idei tábor 3. turnusban kerül megrendezésre, helyszíne a Németh Imre Általános Iskola lesz. A jelenlegi járványhelyzet által megkívánt kiemelt biztonsági intézkedések mentén készülnek edzőink is.

Fabuss Bernadett

Szabó Máté

Hirschler Máté

Fasimon Ádám

Szakembereink sport és kosárlabda alapú edzésekkel, sok játékkal, izgalmas vetélkedőkkel várják a jubileumi tábor résztvevőit.

A táborban a gyerekek – az étel allergiával küzdőre is gondolva – 3 étkezést kapnak. Tízórait, ebédet és uzsonnát. Az ebédet a kerületi közétkeztetést is biztosító Hunguast ZRT biztosítja, minden nap 2 fogásos meleg étellel, melyet az iskola éttermében fogyasztanak el a gyermekek.

A tízórai és az uzsonna tekintetében a változatosságra törekedve péksüteményt gyümölcslevet, joghurtot, többféle szendvicset gyümölcsöt biztosítunk a táborozóknak. A folyadékpótlást szénsavmentes ásványvízzel oldjuk meg.

Minden táborozó emlékpólót kap ajándkba. Minden nap más-más meglepetés várja az Ég – Fedeles Tábor kosarasait.

A turnusok:

I.

június 29 – július 3. 

BETELT!

II.

július 6 – július 10.

BETELT!
III.

július 13 – július 17.

BETELT!

A tábor részvételi díja 26 000 Ft/ fő/ hét, testvérek esetén a 2. gyermektől 10 % kedvezményt biztosítunk.

A táborban 6 – 14 év közötti gyermekek vehetnek részt, ha egészségesek. Kosaras előképzettség nem szükséges, mindenkit a korának és tudásának megfelelő csoportba sorolunk be. A tábor utolsó napján értékeljük a heti munkát, és minden résztvevőnek megköszönjük az egész hetes kitartó munkáját.

A járványhelyzet miatt a tábor szervezése létszámkorláttal működik, a táborba szülői egészségügyi nyilatkozattal lehet részt venni.