A szezon legjobb játékát produkáltuk

U12-es csapatunk a hétvégén a Kenguru Kupában lépett pályára. Szabó Máté csapatára ezúttal a Budapest Csepel és a Megyeri Tigrisek „A” csapata várt. A mérkőzésekre a Zrínyi Gimnáziumban került sor. Az első mérkőzést reggel 8:00 kor játszottuk a korosztályukban igen jó játékoserőt képviselő Csepel ellen.

A korai mérkőzés nem indult túl jól, úgy tűnt, a csapat még mélyen aludt amikor a labdát feldobták, mert az első három percben 10 pontot kaptunk. Ellenfelünk nem volt megilletődve, minden lepattanót, szabad labdát az ők szereztek meg, mi pedig tétlenül szemléltük történéseket. Többen már kezdtek lemondani csapatunkról, amikor végre mi is becsatlakoztunk a mérkőzésbe. Ettől kezdve úgy játszottunk, ahogy az a nagykönyvben meg van írva! Rengeteget passzoltunk, a fiúk szívvel, lélekkel játszottak, futottak és jó döntéseket hoztak mind támadásban, mind védekezésben. Csapatmunkánk ellenállhatatlan volt, nem csak a javunkra fordítottuk a meccset, de rendkívül magabiztosan, majdnem 30 pontos győzelmet arattunk! A szezon legjobb játékával nyerni, egy olyan dolog, amiért megérte korán felkelni.

Zuglói Sasok – Budapest Csepel: 74 – 45

Azután 10:30-kor következett az újpesti csapat elleni mérkőzés. Nyertünk. Ebben a rövid mondatban minden pozitívum benne van, amit erről a mérkőzésről el lehet mondani. A második meccsen visszatért az álom a szemünkbe. Lassúak és körülményesek lettünk, nyomokban sem emlékeztettünk az előző meccsen nyújtott teljesítményünkre. A védekezésünkben még találtunk néhány gyöngyszemet és való igaz, az ellenfél méregfogát kihúztuk, de amit támadásban csináltunk azt nem lehet értékelni. Mindenesetre tanulunk ebből a mérkőzésből is! A következő ellenfelünk biztosan megbüntet minket, ha nem csapatként játszunk!

Újpest MT/A – Zuglói Sasok: 23 – 35

Gratulálunk a győzelmekhez! Hajrá Sasok!