BAJNOKCSAPAT!

Zuglói Sasok - Malév Kobrák   64:59

Bajnoki döntőt játszottunk a Malév Kobrák ellen. A képlet egyszerű volt, amelyik csapat nyer, az lesz a 2017-2018-as serdülő B Budapest bajnok.

Jó hangulatú, ám nagyon kemény, nagyon fizikális mérkőzést vívtunk azzal a kiválóan felkészített és hozzánk hasonlóan motivált ellenféllel, akinél a bajnokság gólkirálya játszik. Az első félidő szoros eredménye után a harmadik negyed végére 14 pontos előnyt építettünk, amiből nem kis izgalmak közepette a végére ötöt sikerült megőrizni.

Jó volt ismét átélni egy döntő mérkőzés hangulatát, jó volt hallani a hangos szurkolást és jó volt látni a végén a hozzátartozók szemében a büszkeséget, amikor a gyerekekre néztek. Örülök, hogy mindkét szurkolótábor bebizonyította, hogy nem csak a labdarúgáson szocializált emberek szurkolása létezik, van annak egy kulturált formája is.

Bajnokcsapat. Jó leírni, jó morzsolgatni ezt a kifejezést. Némely nagy egyesületnél, ahol minden lehetőség rendelkezére áll, nem ritka ez a cím. A Zuglói Sasok Sportegyesület nem ilyen klub. A mi körülményeinket, lehetőségeinket nem lehet összemérni egy kosárlabda akadémiával, csak a hozzánk hasonló egyesületekkel, amelyek ugyanúgy a budapesti serdülő "B" bajnokságban indítják a csapataikat. Ezek között bizonyultunk a legjobbnak.

Ők tizenkilencen:
BOROS GERGELY, CSÓTI PÉTER, DÓKA MÁRTON, FODOR ATTILA, HEVESI ÁKOS, IHRING SZABOLCS, IVANOV PÉTER, K. SZABÓ DÁNIEL, KATA SIMON, KÉZDI ARNOLD, KOCSIS ANDRÁS, MÁTÉ LŐRINC, NAGY LÁSZLÓ, NAGY MILÁN, OLÁH MÁRTON, SZINVAI ZSOMBOR, TAKÁCS MÁRTON, VAJDA ZOLTÁN és VARGA PÉTER.

Borkúty László edző
Zuglói Sasok

ZUGLÓI SASOK SPORTEGYESÜLET

Cím: 1145 Budapest, Columbus u. 54/B

Telefon: 06-30/606-1615

Email: info@zugloisasok.hu

Adószám: 18232596-2-42

Számlaszám: 10409015-90141230-00000000